5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan kapılara maruz isimdir.

Patlama evet da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasar çizim olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Yangın bapsı fiyatları konusunda önemli bir nöbetçi da, nitelikli bir yangın kapısının daha faik bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın kapısı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve daha azca onarım gerektirir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla beraber istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması konstrüksiyonlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak muhtevain yaylı menteşeler kullanılması kifayetli değildir , kanat yüzey meydanı ve ağırlığına için kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara orantılı olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Fevkda konum kayran kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar ıztırari olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın bapları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Ancak, yangın bapsı vandözları ortada bedel farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, amelî fiyatlarla kaliteli yangın bapları satarken, diğerleri faziletli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Vüruten teknolojiyle baş başa yangın merdiveni seçenekleri, elan bir küme güvenilir hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her saat izlem fail bir firmayız.

Montaj: Yangın kapısı, haklı şekilde monte edilmelidir. Kapının Yangın çıkış kapısı istanbul yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, mütehassıs bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedili hava takkadak kapının olanaklı olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page